Sunday, January 16, 2011

Video Goals | West Ham 0-3 Arsenal

West Ham United 0 : 3 Arsenal
- : Robin Van Persie ('13), Theo Walcott ('41) & Robin Van Persie (pen '77)
Vanue: Boleyn Ground, London
Referee: Andre Marriner



Sidang video bersama 'Man of The Match' Robin van Persie dan Theo Walcott selepas perlawanan berlangsung.



Highlights - Gol-gol yang dijaringkan Robin van Persie (2 gol) dan Theo Walcott (1 gol), yang memberikan Arsenal terus kekal mengimpit Manchester United yang bakal berhadapan Spurs esok! Sementara Manchester City berjaya mengambil tampok teraju Liga selepas menumbangkan Wolves dengan 4-3.









6 comments:

iniialahaku said...

djourou2..haish sib bek lgi..bnyak kali tul mistake..mau cuak aku..tpi RVP mmg bestlah..hehe

Sharinginfoz said...

memang setuju tentang performance djourou memang teruk main tapi persie memang terbaik, kalau lepas ni tak injured memang dapatlah peluang jadi juara liga, good combination, persie and fabregas

faiz said...

finally arsenal is comeback...mintak mu kalah malam ni

k u c e n g said...

perghhhhhhhsie! <3

hullahup said...

bukan je mintak MU kalah malam ini jerk..malam esok2 pun kalah jugak la..senang skit nak rapat

sab said...

biar je mu kalah berterusan cam chelsea..bru puas ati..

Related Posts with Thumbnails